Zakelijk

Het A.S.C./A.V.S.V. telt ruim 2700 actieve leden met een uitgebreide verscheidenheid aan karakters, interesses en hobby’s. Studies lopen uiteen van geschiedenis tot scheikunde en van fiscale economie tot filosofie. De studenten van het A.S.C./A.V.S.V. zijn gemotiveerd bezig met hun studie en loopbaanoriëntatie en hebben zich vaak naast hun studie ook organisatorisch en sociaal sterk ontwikkeld, door onder andere ervaring op te doen met bestuurlijke activiteiten binnen de vereniging of het dispuut. Vanzelfsprekend kan het voor bedrijven aldus erg interessant zijn om naamsbekendheid te verwerven onder al deze verschillende studenten. Het A.S.C./A.V.S.V. biedt hier dan ook diverse mogelijkheden toe.

Samenwerking

Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking met onze studentenvereniging en meer over de diverse mogelijkheden te weten wilt komen, kunt u contact opnemen met de Quaestor Secundus, Anna van Harten, via quaestor2@asc-avsv.nl. Zij kan de mogelijkheden verder toelichten en u een digitale brochure toezenden.

Neem contact op

Sponsormogelijkheden

Enkele voorbeelden van sponsormogelijkheden zijn:
– Adverteren in ons verenigingsblad ‘de Honestum’
– Adverteren in onze jaarlijkse Almanak
– Deelnemen aan ons jaarlijkse bedrijvendiner
– Adverteren in onze maandelijkse digitale nieuwsbrief
– Een directe mailing verzenden naar onze studenten.

Subcommissies

Het A.S.C./A.V.S.V. telt ruim 2700 actieve leden met een uitgebreide verscheidenheid aan karakters, interesses en hobby’s. De studenten van het A.S.C./A.V.S.V. zijn gemotiveerd bezig met hun studie en loopbaanoriëntatie en hebben zich vaak naast hun studie ook organisatorisch en sociaal sterk ontwikkeld, door onder andere ervaring op te doen met bestuurlijke activiteiten binnen de vereniging of het dispuut. Vanzelfsprekend kan het voor bedrijven aldus erg interessant zijn om naamsbekendheid te verwerven onder al deze verschillende studenten.

bekijk subcommissies