Studentenwelzijn

Vertrouwenspersonen

Het A.S.C./A.V.S.V. heeft twee interne vertrouwenspersonen en een extern vertrouwenspersoon. Wij stimuleren iedereen die zijn of haar verhaal kwijt wil of zich onjuist behandeld voelt contact op te nemen met onze vertrouwenspersonen. Ze zijn te bereiken via mail en hebben geheimhoudingsplicht. Maak vrijblijvend een afspraak met ze door te mailen naar vertrouwenspersonen@asc-avsv.nl

 Extern: Jose Nanninga

Intern: Mathijs Carvalho Mota

Intern: Fré Kleinepier

Melding maken bij de Senaat?

Heb je iets gezien of meegemaakt dat wijst op grensoverschrijdend gedrag? Maak dan een melding zodat we onze vereniging samen veiliger kunnen maken. Voor meldingen van grensoverschrijdend gedrag of klachten aan het bestuur van de vereniging kunt u het beste mailen naar onze Assessor Secundus, Annemijn Oskam. Zij zal je melding met grote discretie behandelen en zo snel mogelijk contact met je opnemen.


Annemijn Oskam, Assessor Secundus
Externe belangen, persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling
assessor2@asc-avsv.nl 

 

Liever anoniem blijven maar wel graag een melding maken? Volg dan deze link: https://forms.gle/rptuH8U7pL6KzhGy8. Wij zullen dan deze melding zo goed we kunnen zelfstandig onderzoeken. Bij voorkeur graag aan Annemijn melden zodat zij met de melder kan overleggen.